FARKIMIZ FARKINDALIĞIMIZ e-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 4-B sınıfının dahil olduğu uluslararası e-Twinning projesi FARKIMIZ FARKINDALIĞIMIZ sınıf öğretmenleri Ruveyda AVŞAR'ın rehberliğinde yürütülmektedir. Sınıf öğretmeni ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

25.12.2021 2185

Proje Bilgileri:

Projemiz; yaşadığımız toplumsal değişikliklerin yarattığı, değerlerimizin unutulması ve empati duygusunun zayıflamış olması göz önünde bulundurularak planlanmıştır. Yaşadığımız toplumda iç içe olduğumuz bir takım sorunlara karşı olan duyarlılığımızın ve farkındalığımızın arttırılması projemizin ortaya çıkış sebebidir. Çevreye karşı duyarlılık, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar, kadın ve çocuklara yönelik şiddet, yaşlılarımıza karşı görevlerimiz, trafik kuralları ve bu konuda bilinç düzeyini arttırmak ve sosyal sorumluluklarımızı yerine getirebilmek öncelikli konularımız arasındadır.

Proje hedefleri:

• Öğrencilerimizde sosyal sorumluluklar konusunda farkındalık oluşturmak
• Empati duygusunu geliştirmek
• Toplumsal sorunlara çözüm aramak
• Sosyal sorumlulukların gelişmesine rehberlik etmek
• Yaratıcı,üretken,çözüm odaklı, tasarım becerisi gelişmiş,iletişim ve işbirliğine açık bireyler yetiştirmek
• Yabancı dil ve dijital becerileri geliştirmek,
• Değerler eğitimi ve değerlerimiz hakkında bilinç oluşturmak
• Sosyal ve kültürel yeterlilikleri geliştirebilmek
• Karşılaştığı farklı durumlarla başa çıkma yeteneğini arttırabilmek
• Takım çalışması ve işbirliğine açık bireyler yetiştirmek hedeflerimizi oluşturmaktadır.

25-12-202125-12-2021